GRATIS LEVERING vanaf €50 aankoop | 3 tot 4 werkdagen  Meer informatie ›

Levering

Levering op een afleverpunt

De levering van het pakket op een afleverpunt is gratis bij een aankoop vanaf €50

Voor een bestelling van minder dan €50 zijn de verzendkosten op een afleverpunt €4,95.


Je pakket wordt geleverd waar je dat wilt!

Met meer dan 730 afleverpunten is er altijd wel een in de buurt of dichtbij je werk!


Hoe vind je het dichtstbijzijnde afleverpunt in je buurt?

Dat is eenvoudig: wanneer je je bestelling plaatst, vul je je adres in. Hierna kan je kiezen uit één of meerdere afleverpunten. Je hoeft dus alleen maar het handigste afleverpunt te kiezen! Klik hier om een afleverpunt bij jou in de buurt te vinden.


Je ontvangt bericht over de leverdatum van je pakket

Ja, dat is handig. Zodra je pakket arriveert, ontvang je een e-mail.


De levertijden van je pakket?

Je moet rekenen op binnen 3 - 4 werkdagen (weekends en feestdagen niet meegerekend) vanaf de besteldatum voor de levering van je pakket op een afleverpunt.


Je pakket ophalen wanneer je wilt

Je kan het pakket ophalen wanneer je uitkomt (de openingstijden van het afleverpunt worden aangegeven bij de bestelling). Voor de veiligheid dien je een identiteitsbewijs te laten zien bij het afhalen van het pakket.
Je beschikt over 7 dagen om je bestelling af te halen op het afleverpunt.


Thuislevering

De levering bij jou thuis wordt verzorgd door PostNL.

Je kan op ieder moment je pakket volgen in de rubriek "Mijn bestellingen" in je klantenaccount. Je ontvangt een email wanneer we het pakket verzenden, met daarin de link om je pakket te kunnen volgen op de website van PostNL.
De levertijden en de verzendkosten zijn als volgt:

Land Levertijd Verzendkosten
Nederland 3 - 4 werkdagen €4,95. Gratis verzending vanaf €50 aankoop

Wanneer je niet aanwezig bent of wanneer het pakket niet bezorgd kan worden, zal PostNL proberen het pakket bij jouw buren te leveren. Een tweede leveringspoging wordt de volgende dag gemaakt. Indien het pakket nog steeds niet geleverd kan worden, dan wordt het op het dichtstbijzijnde afleverpunt geleverd. Je wordt op elk moment geïnformeerd door PostNL.De klant krijgt te allen tijde de mogelijkheid om zijn pakket bij een buurman of een afleverpunt te laten leveren. Dit kan via de website of de mobiele applicatie van PostNL
Indien de levering 10 dagen na het vervallen van de voorziene afleverdatum nog niet is geleverd, heb je de mogelijkheid om je bestelling te annuleren. De bedragen die je hebt betaald zullen zo snel mogelijk worden teruggestort en dat uiterlijk 30 dagen na de annulering, met uitzondering van schadevergoedingen. Je hoeft dit alleen maar schriftelijk bij ons aan te vragen per e-mail op het adres klantenservice@kiabi.nl.
Ieder leveringsprobleem (ontbrekend of beschadigd artikel) dient binnen 48 uur per e-mail te worden aangeduid: klantenservice@kiabi.nl