• GRATIS LEVERING vanaf €50 aankoop
 • Levertijd: 3 WERKDAGEN
 • Betaal veilig met IDEAL
 • Sinds 1978, meer dan 500 WINKELS en 20 MILJOEN KLANTEN wereldwijd
 • Home Onze diensten Thuislevering ›

  Thuislevering


  Bekijk ook : Levering op een afleverpunt “Je hoeft nergens naartoe, want Kiabi levert bij jou thuis!”

  De levering bij jou thuis wordt verzorgd door PostNL.

  Volg je pakket

  Je kan op ieder moment je pakket volgen in de rubriek "Mijn bestellingen" in je klantenaccount. Je ontvangt een email wanneer we het pakket verzenden, met daarin de link om je pakket te kunnen volgen op de website van PostNL.

  De levertijden en de verzendkosten zijn als volgt:

  Land Levertijd Verzendkosten
  Nederland 3-4 werkdagen €4,95. Gratis verzending vanaf €50 aankoop

  Wanneer je niet aanwezig bent of wanneer het pakket niet bezorgd kan worden, zal PostNL proberen het pakket bij jouw buren te leveren. Een tweede leveringspoging wordt de volgende dag gemaakt. Indien het pakket nog steeds niet geleverd kan worden, dan wordt het op het dichtstbijzijnde afleverpunt geleverd. Je wordt op elk moment geïnformeerd door PostNL.

  De klant krijgt te allen tijde de mogelijkheid om zijn pakket bij een buurman of een afleverpunt te laten leveren. Dit kan via de website of de mobiele applicatie van PostNLhttps://www.postnl.nl/.

  Indien de levering 10 dagen na het vervallen van de voorziene afleverdatum nog niet is geleverd, heb je de mogelijkheid om je bestelling te annuleren. De bedragen die je hebt betaald zullen zo snel mogelijk worden teruggestort en dat uiterlijk 30 dagen na de annulering, met uitzondering van schadevergoedingen. Je hoeft dit alleen maar schriftelijk bij ons aan te vragen per e-mail op het adres klantenservice@kiabi.nl-.