• GRATIS LEVERING vanaf €50 aankoop
 • Levertijd: 3 WERKDAGEN
 • Betaal veilig met IDEAL
 • Sinds 1978, meer dan 500 WINKELS en 20 MILJOEN KLANTEN wereldwijd
 • Home Onze diensten Thuislevering ›

  Thuislevering


  “Je hoeft nergens naartoe, want Kiabi levert bij jou thuis!”

  De levering bij jou thuis wordt verzorgd door DHL Parcel.

  Volg je pakket

  Je kan op ieder moment je pakket volgen in de rubriek "Mijn bestellingen" in je klantenaccount.
  Je ontvangt een email wanneer we het pakket verzenden, met daarin de link om je pakket te kunnen volgen op de website van DHL Parcel.

  De levertijden en de verzendkosten zijn als volgt:

  Land Levertijd Verzendkosten
  Nederland 3-4 werkdagen €4,95. Gratis verzending vanaf €50 aankoop

  Wanneer je niet aanwezig bent of wanneer het pakket niet bezorgd kan worden, zal DHL Parcel proberen het pakket bij jouw buren te leveren.

  Indien de levering 10 dagen na het vervallen van de voorziene afleverdatum nog niet is geleverd, heb je de mogelijkheid om je bestelling te annuleren. De bedragen die je hebt betaald zullen zo snel mogelijk worden teruggestort en dat uiterlijk 30 dagen na de annulering, met uitzondering van schadevergoedingen. Je hoeft dit alleen maar schriftelijk bij ons aan te vragen per e-mail op het adres klantenservice@kiabi.nl-.

  Ieder leveringsprobleem (ontbrekend of beschadigd artikel) dient binnen 48 uur per e-mail te worden aangeduid op het adres klantenservice@kiabi.nl. Het corresponderende geretourneerde artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden teruggestuurd naar het volgende adres: KIABI.NL, Atoomweg 30, 3542 AB, Utrecht.