SALE tot -50% op gemarkeerde artikelen! Zie voorwaarden

DE SALE IS BEGONNEN! Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven met de laatste trends en aanbiedingen !

Home Onze diensten Contactformulier ›

Contactformulier

Een vraag? Een opmerking?
Gelieve de volgende velden in te vullen, zodat we je zo snel mogelijk een antwoord kunnen geven:

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kan je contact met ons opnemen via het contactformulier. Je ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging maar we zullen inhoudelijk binnen 14 dagen reageren. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing, of komen we er samen niet uit? Dan kan je je klacht voorleggen via het Europees ODR Platvrom via: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Gelieve het emailadres van je Kiabi account te gebruiken

Alleen bestanden in het formaat *.txt, *.doc, *.jpeg, *.gif of *.pdf worden geaccepteerd. Opgelet:de maximale grootte per document bedraagt 2 Mb.

De verzamelde gegevens worden alleen gebruikt voor de behandeling van je aanvraag. Ze zijn bestemd voor de Klantenservice van de bedrijven KWEB en BUNSHA. Deze informatie wordt alleen gedeeld met de onderaannemers die verantwoordelijk zijn voor de klantenservice. Je heebt recht op inzage, correctie en verwijdering van je persoonsgegevens. Indien je gebruik wil maken van dit recht, neem dan contact met KIABI.
Voor meer informatie over onze Privacy Policy en Security:Privacy & Veilig shoppen

*Verplichte velden